Containerudlejning af skibscontainere og affaldscontainere

Hos Finn Durafour & Søn i Helsingør Kommune tilbyder vi containerudlejning til private, virksomheder og institutioner, og det kan være store og små kunder. Vores udlejning af container dækker over alt fra skibscontainere til åbne og lukkede affaldscontainere.

Moderne vognpark og alsidig containerudlejning
Vi har været i branchen siden 1976, og vi råder over en moderne og fleksibel vognpark, så vi kan udføre en bred vifte af opgaver med høj service. Derudover har vi åbne og lukkede affaldscontainere i vores containerudlejning, ligesom vi har skibscontainere i størrelserne 10 fod og 20 fod.

Vores containerudlejning kan benyttes til mange formål, og det kan være til fragt af gods og varer, eller det kan være til have- og byggeaffald. Vi bortskaffer især haveaffald for private og boligforeninger. Vi kan i det hele taget håndtere de fleste former for affald, og det kan være lige fra blandet bygningsaffald til brændbart affald.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil benytte en lokal vognmand, som overholder både regler og aftaler. Derved får du tryghed og sikkerhed for et ordentligt arbejde med god service. Vi vil med andre ord være en vognmand, som værner om det lokale.

Kontakt os for at høre mere om udlejning af containere
Hvis du har brug for en affaldscontainer eller en skibscontainer i områderne omkring Humlebæk, Hellebæk & Helsingør, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vores containerudlejning. Du kan ringe til os på telefon 49 21 88 37 for at høre mere og for at bestille en container.​