Levering & afhentning af materialer

Hos Finn Durafour & Søn i Helsingør tilbyder vi både afhentning og levering af grus og sand samt mange andre materialer for private, institutioner, entreprenører og virksomheder.

Da vi har vores egen moderne og fleksible vognpark med blandt andet et større udvalg af containere. Så kan vores levering eller afhentning af sand eller grus blandt andet ske med grab.

Så hvis du står overfor at skulle bruge materiale til anlægning af ny have, terrasse eller et andet udendørs projekt.

Så kan vi uden problemer hjælpe dig videre.

Få tilbud på levering/afhentning

Levering af sand og afhentning tilbydes

Vi tilbyder alle former for afhentning og levering af grus og sand samt mange andre materialer såsom sten, muld og genbrugsmaterialer.

Vi har både åbne og lukkede affaldscontainere, som vi gerne lejer ud i forbindelse med håndtering af materialer. Derudover varetager vi gerne kørsel samt af- og pålæsning.

Eftersom vi har været i branchen mere end 40 år, har vi stor erfaring med alt inden for afhentning og levering af materialer.

Samtidig kan vi, men vores moderne vognpark, tilbyde at udføre en lang række forskellige opgaver inden for vognmandskørsel, containerudlejning og håndtering af både affald og materialer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på levering eller afhentning af dit materiale.

Ring til os
Skriv til os