Levering af grus og sand materialer

Hos Finn Durafour & Søn i Helsingør Kommune kan vi tilbyde afhentning og levering af grus samt mange andre materialer for private, institutioner, entreprenører og virksomheder. Vi har egen vognpark og egne containere, og vores levering af sand samt afhentning af grus og andre materialer kan blandt andet ske med grab.

Levering af sand og afhentning tilbydes

Vi tilbyder alle former for afhentning og levering af grus og sand samt mange andre materialer såsom sten, muld og genbrugsmaterialer. Vi har både åbne og lukkede affaldscontainere, som vi gerne lejer ud i forbindelse med håndtering af materialer. Derudover varetager vi gerne kørsel samt af- og pålæsning.

Vi har været i branchen i omkring 40 år, og derfor har vi stor erfaring med afhentning og levering af grus og sand. Samtidig har vi en moderne og fleksibel vognpark. Det betyder, at vi kan udføre en lang række forskellige opgaver inden for vognmandskørsel, containerudlejning og håndtering af både affald og materialer.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at benytte en lokal vognmand, som overholder alle regler og aftaler, og som har fokus på kundeservice. Derved opnår du en større tryghed og sikkerhed for, at arbejdet vil blive udført ordentligt. Vi lægger i det hele taget vægt på at være den lokale vognmand, som værner om lokalmiljøet.

Kontakt os for at høre om levering af grus

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på afhentning og levering af grus og andre materialer i områderne omkring Humlebæk, Hellebæk & Helsingør. Du kan ringe til os på telefon 49 21 88 37 for at høre mere.