Affaldshåndtering

Affaldshåndtering for private, institutioner og virksomheder

​Lokal og pålidelig bortskaffelse af affald

Har du brug for professionel hjælp til bortskaffelse af affald? Så er du kommet til den helt rigtige virksomhed.

Hos Vognmand Durafour tilbyder vi lokal og pålidelig affaldshåndtering, herunder bortskaffelse af affald i form af både byggeaffald såvel som haveaffald for privatpersoner, institutioner og virksomheder i alle størrelser.

Vi har stået for lokal affaldshåndtering i Nordsjælland i flere år, herunder blandt andet i Helsingør, Humlebæk, Hornbæk og Fredensborg. Vi ved, at korrekt bortskaffelse af affald er en tillidssag.

Vi har containere til mange forskellige formål

Vi råder over både åbne og lukkede containere, som vi gerne lejer ud. I den forbindelse kan vi desuden varetage den ønskede bortskaffelse eller genanvendelse af affaldet. Vi har blandt andet stor erfaring med bortskaffelse af haveaffald og byggeaffald efter større anlægs- og renoveringsprojekter.

Vi har mange års erfaring med affaldshåndtering

Vi har været i containerbranchen siden 1976, og aktuelt råder vi over en moderne og fleksibel vognpark, som gør, at vi kan udføre en lang række forskellige opgaver inden for kørsel og udlejning samt afhentning af affaldscontainere.

Vi sørger for at overholde alle regler og krav, og du kan derfor sikkert vælge os, hvis du står over for en større eller mindre renovering, der afføder affald.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores forskellige løsninger i forbindelse med bortskaffelse af affald, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan håndtere dit affald, så kan vi sammen drøfte dine ønsker og behov – og naturligvis udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave.

Vi tilbyder også krankørsel til private, virksomheder og institutioner til konkurrencedygtige priser i blandt andet Helsingør, Humlebæk, Fredensborg og Hornbæk.

Få et tilbud