Krankørsel

Krankørsel med mobilkran og kranvogn​

​Vi har en moderne og fleksible vognpark

Leder du efter en vognmand, som tilbyder krankørsel? Hos Vognmand Durafour tilbyder vi kranservice for private, virksomheder og institutioner i blandt andet Helsingør, Hillerød og resten af Nordsjælland samt mange andre steder.

Vi har over 40 års erfaring inden for branchen. Samtidig har vi en moderne og fleksible vognpark. Dermed kan vi udføre en bred vifte af opgaver inden for transport og krantransport.

Vi udfører nedtagning, flytning og hejsning

Vi tilbyder alle former for krankørsel. Det kan for eksempel være hejsning af byggematerialer for håndværkere. Det kan også være løft af maskiner, flytning af tunge genstande og andre opgaver for en mobilkran. Det kan endvidere være levering og afhentning af sand eller grus med grab.

Derudover tilbyder vi alle former for containerkørsel samt nedtagning og håndtering af byggeaffald. Vi er naturligvis godkendt som affaldstransportør. Vi har både kran, grab, kranvogn og containerbil. Dertil kommer, at vi har gravemaskiner, gummigeder og traktorer. Dermed kan vi løse de fleste opgaver. Skal du bruge en container til byggeaffald eller en lignende opgave? Tilbyder vi også containerudlejning

Kontakt os for at få et tilbud på krankørsel

​Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, og vi fortæller også gerne om vores ydelser inden for krankørsel. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning, hvis du ønsker det. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på den ønskede kranopgave.

Få et tilbud