Levering og afhentning

Bortskaffelse af byggeaffald, jord og haveaffald

​Få et tilbud på levering eller bortskaffelse af jord

Hos Vognmand Durafour i Helsingør tilbyder vi både bortskaffelse af byggeaffald, jord og haveaffald til fordelagtige priser for private, institutioner, entreprenører og virksomheder nær for eksempel Hornbæk, Fredensborg, Humlebæk og Helsingør samt resten af Nordsjælland.

Hurtig og fleksibel service

Da vi har vores egen moderne og fleksible vognpark med blandt andet et større udvalg af containere, kan vores levering eller afhentning af jord for eksempel varetages med grab.

Så hvis du for eksempel har gravet ud til en trampolin i haven eller en ny indkørsel, og i den forbindelse har brug for professionel hjælp til bortskaffelse af jord, eller hvis du er i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt, og i den forbindelse har brug for hjælp til bortskaffelse af byggeaffald, så står vi uden problemer klar til at hjælpe dig.

Vi sigter altid efter at være så fleksible som muligt i både vores levering og afhentning, så du kan komme hurtigt i gang eller videre med dit projekt.

Bortskaffelse af jord og affald

Vi tilbyder alle former for afhentning og levering af en lang række materialer, herunder:

Det er med andre ord blot et spørgsmål om, hvad du har brug for – så klarer vi resten. Derudover kan vi i samme forbindelse tilbyde bortskaffelse af jord eller byggeaffald, efter projektet er afsluttet.

Vi har både åbne og lukkede affaldscontainere, som vi gerne lejer ud i forbindelse med håndtering af materialer. Derudover varetager vi gerne kørsel samt af- og pålæsning.

Eftersom vi har været i branchen mere end 40 år, har vi stor erfaring med alt inden for afhentning og bortskaffelse af byggematerialer, jord og lignende. Samtidig kan vi, med vores moderne vognpark, tilbyde at udføre en lang række forskellige opgaver inden for vognmandskørsel, containerudlejning samt håndtering og sortering af byggeaffald, haveaffald og andre lignende materialer.

Ønsker du et tilbud på bortskaffelse af byggeaffald eller jord?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et skræddersyet tilbud med en fast pris på afhentning af jord eller affald på din adresse i Helsingør, Hornbæk, Humlebæk, Fredensborg eller i det øvrige Nordsjælland.

Få et tilbud