CONTAINERUDLEJNING

Containerudlejning til private og erhverv​

Udlejning af skibs- og affaldscontainere

Skal du bruge en container til byggeaffald eller en lignende opgave? Vognmand Durafour tilbyder containerudlejning til private, virksomheder og institutioner. Vi har flere størrelser og containertyper, og derfor kan de bruges til mange forskellige formål.

Fra vores adresse i Helsingør kører vi ud til opgaver i hele Nordsjælland, herunder f.eks. til Hillerød og omegn. Derudover tager vi også opgaver på resten af Sjælland.

Lej en container til ethvert formål

Vores udlejning af container dækker over alt fra skibscontainere i størrelserne 10 og 20 fod til åbne eller lukkede affaldscontainere, som også er egnet som container til byggeaffald.

Hos os finder du derfor den rette container, hvis du skal have renoveret hjemmet eller ejendommen og har brug for opbevaring af møbler og inventar, eller hvis du ordner haven og har brug for den rette type container til dit haveaffald.

Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på leje af container.​

Hvad koster en container til byggeaffald?

Alt efter containerens størrelse, og hvad den skal bruges til, varierer vores priser på leje af container. Ved en større opgave, hvor der skal bruges mange containere, vil det være muligt at indhente et godt tilbud på den samlede pris. Det kan f.eks. være i forbindelse med et større renoveringsprojekt, hvor de skal bruges containere til større mængder byggeaffald.

Kontakt os for yderligere informationer og tilbud

Hvad koster det at leje en container? Hvis du har brug for en affaldscontainer, skibscontainer eller en container til opbevaring, så kontakt os for at få et tilbud på vores containerudlejning. Vi tager altid gerne en snak med vores kunder, hvor vi finder frem til den rette løsning, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også levering/afhentning af materialer og krankørsel.

FÅ ET TILBUD