Levering af grus & stabilgrus

Levering af grus, stabilgrus og sand

Vi afhenter og leverer alt fra sand til sten og stabilgrus

Hos Vognmand Durafour tilbyder vi både afhentning og levering af grus, stabilgrus, sten og sand samt mange andre materialer til både privatpersoner, entreprenører, virksomheder og institutioner. Det kan for eksempel være i Helsingør, Humlebæk, Fredensborg eller Hornbæk, men det kan også være i andre dele af Nordsjælland.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Levering af sten til indkørsel
  • Levering af sand til sandkasse
  • Levering af støbemix til et renoveringsprojekt
  • Levering af grus, herunder stabilgrus til eksempelvis fliseterrasse
  • Levering af jord til blomsterbede

Skal du bruge sand, sten og grus eller andre lignende materialer til anlægning af terrasse, ny have eller et helt andet udendørs projekt, så står vi med andre ord klar til at hjælpe dig.

​​

Mulighed for afhentning og levering af grus, sten og sand med grab

Vi har en fleksibel og moderne vognpark, hvor vi blandt andet har et større udvalg af containere. Det betyder blandt andet, at vores afhentning eller levering af grus, stabilgrus, sand eller sten kan udføres med grab, hvis du foretrækker det.

Vi stræber altid efter at levere en fleksibel service, både hvad angår vores levering og afhentning, således at du hurtigt kan komme i gang eller videre med dit projekt

​Indhent et skræddersyet tilbud på grus, sand eller sten

Vi har mere end 40 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder dermed pålidelig afhentning såvel som levering af grus, sand, sten og lignende på en ønsket adresse i for eksempel Helsingør, Humlebæk, Hornbæk eller Fredensborg eller i det øvrige Nordsjælland.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser til både privatpersoner, institutioner, entreprenører og lignende virksomheder, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave. Du skal bare kontakte os for yderligere information.

Få et tilbud