Affaldshåndtering af erfaren vognmand

​Hos Finn Durafour & Søn i Helsingør Kommune tilbyder vi mange former for affaldshåndtering af især byggeaffald og haveaffald for private, institutioner og virksomheder i alle størrelser. Vi råder over både åbne og lukkede affaldscontainere, som vi gerne lejer ud, hvorpå vi kan varetage den ønskede affaldshåndtering.

Vi tilbyder lokal affaldshåndtering

Vi har været i containerbranchen siden 1976, og aktuelt råder vi over en moderne og fleksibel vognpark, som gør, at vi kan udføre en lang række forskellige opgaver inden for kørsel og affaldshåndtering, hvor vi altid har fokus på høj service.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde, eller hvis du gerne vil bruge en lokal vognmand, som overholder alle regler og aftaler. Derved opnår du tryghed og sikkerhed for, at der bliver udført et ordentligt stykke arbejde. Vi ønsker andre ord at være en lokal vognmand, som værner om lokalmiljøet.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for affaldshåndtering og affaldscontainere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud i områderne omkring Humlebæk, Hellebæk & Helsingør. Du kan ringe til os på telefon 49 21 88 37. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, herunder muligheden for bortskaffelse af affald.