Lej en affaldscontainer til din affaldshåndtering

Vi tilbyder lokal og pålidelig affaldshåndtering

Hos Finn Durafour & Søn i Helsingør tilbyder vi mange former for affaldshåndtering af især byggeaffald og haveaffald for private, institutioner og virksomheder i alle størrelser.

Vi har stået for lokal affaldshåndtering i Nordsjælland, bl.a. i Helsingør og Hillerød, i flere år. Vi ved, at korrekt bortskaffelse af affald er en tillidssag.

Affaldscontainer til mange formål

Hos Vognmand Finn Durafour & Søn råder vi over både åbne og lukkede affaldscontainere, som vi gerne lejer ud. I den forbindelse kan vi desuden varetage den ønskede bortskaffelse eller genanvendelse af affaldet. Vi har blandt andet stor erfaring med bortskaffelse af haveaffald og byggeaffald efter større anlægs- og renoveringsprojekter.

Mange års erfaring med affaldshåndtering

Vi har været i containerbranchen siden 1976, og aktuelt råder vi over en moderne og fleksibel vognpark, som gør, at vi kan udføre en lang række forskellige opgaver inden for kørsel og udlejning samt afhentning af affaldscontainer.

Vi sørger for at overholde alle regler og krav, og du kan derfor sikkert vælge os, hvis du står over for en større eller mindre renovering, der afføder affald.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for affaldshåndtering og udlejning af affaldscontainere.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan håndtere dit affald, så kan vi sammen drøfte dine ønsker og behov – og naturligvis udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave.

Vi tilbyder også Krankørsel til private, virksomheder og institutioner.

  • CVR: 27711170

© Copyright – All rights reserved.

Til top